10 Stupid Questions with Answers

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the “Butter Paneer Masala” dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years…
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you’ve become so big.
Answer:-
Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:-
Is the guy you’re marrying good?
Answer:-
No,he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping….you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it’s a miracle …….it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

Published in: on September 28, 2007 at 1:07 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://klavanya.wordpress.com/2007/09/28/10-stupid-questions-with-answers/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. […] 10 Stupid Questions with Answers October 10, 2007 Filed under: fun — hareendrakondragunta @ 8:18 am […]

  2. superr…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: